Tiden inne for ny nettside?

Vi realiserer dine visjoner

Nettsiden er ofte ditt viktigste verktøy i markedsføringen, og ansiktet til din bedrift. Vi er derfor opptatt av at nettsiden både har et godt og brukervennlig design, samtidig som den er teknisk solid og driftsikker.

01.

DESIGN SOM GIR EFFEKT

Vi har god erfaring med design og drift av brukervennlige nettsider på WordPress. Vi er opptatt av å levere en nettside som både selger og som gir inntrykk på dine kunder og samarbeidspartnere.

02.

DIN VISJON

Vi brenner for å realisere din visjon. Vi legger derfor til rette for et tett samarbeid under utviklingen for å sikre at vi skaper en nettside som møter din bedrifts behov, og merkevare. 

03.

TEKNISK SOLID OG DRIFTSIKKER

Vi utvikler tekniske solide nettsider som er stabile og driftsikre. Vi sørger for lynraske lastetider og 99.99% oppetid. 

Hva kan du forvente?

Visste du at hele 42% av alt innhold på internett er bygget på den populære plattformen WordPress? Det gir stor frihet til å utvikle nettsiden slik at den møter din bedrifts behov og merkevare. Gjennom et tett samarbeid før og under uviklingen sørger vi for at nettsiden blir akkurat slik du ønsker.

Hva bør du gjøre selv?

Det er viktig med et godt design, men det å skrive godt innhold som oppleves som relevant for dine kunder skal ikke undervurderes. Det er du som kjenner din bedrift best og dine innspill er derfor avgjørende for at vi sammen skal skape et godt resultat.

Synlighet på nett

For 74% av alle kjøp som gjøres i Norge, starter kundereisen i Google. Søkemotoroptimalisering er viktig for at dine kunder, og potensielle nye kunder, skal finne deg på nett. Vi hjelper deg med synlighet i søkemotoren.

Hva med vedlikehold og drift?

Du velger selv om vi skal bygge nettsiden på din eksisterende serverløsning, eller om du ønsker at vi skal drifte nettsiden for deg. Vi anbefaler likevel at nettsiden driftes på vår server. På den måten kan vi garantere raske lastetider, god sikkerhet og at nettsiden alltid er live.

Referanser

Nettsider vi har laget

Klassisk nettside for Vår Hverdag

"Matrix realiserte nettsiden vår med en svært kompetent web-designer. Han utførte et veldig godt arbeid og tilpasset seg raskt våre behov og våre tilbakemeldinger. Vi er veldig fornøyde!"

- Martine Fjellheim, Vår Hverdag

Bedriftspresentasjon for Lasersport

"Matrix gjorde en god jobb med vår nye nettside. De jobbet raskt og var hele tiden behjelpelig og enkle å samarbeide med "

- Espen Kirkeberg, Lasesport

Enkel nettbutikk for Saniter Norge

"Matrix leverte min nye nettside til en svært konkurransedyktig pris. De er også alltid tilgjengelig hvis jeg har behov for å gjøre endringer"

- Kjell Ivar Farstad, Saniter Norge

Presentasjon for Visit Rauland

"Anders gjorde en fantastisk jobb med vår nye nettside for utenlandsmarkedet "

- Torben Andersen, Rauland Turist

Alle våre nettsider inneholder

Kontaktskjema

Raske lastetider

Cookie-retningslinjer

Responsivt design

Analyseverktøy

Daglig sikkerhetskopi

SSL (sikker tilkobling)

Drift og vedlikehold

Hva koster min nye nettside?

Alle nettsider er forskjellige og prisen vil variere etter ditt behov.
Vi trenger derfor først å høre mer om dine behov og ønsker.
Prisene under er ment som en indikasjon på hva du kan forvente.

Gjør mye selv

Fra 12900,-

Gjør litt selv

Fra 21900,-

Vi fikser alt for deg

Fra 45900,-

Kontakt oss

Vil du ha tilbud om nettside fra oss?