Webutvikling

På tide med ny

Er tiden inne for å investere i ny nettside? Vi sørger for profesjonelle og moderne nettsider til din bedrift- uten at det koster skjorta!

Dine mål = våre mål

Hvorfor investere i ny nettside?

For de fleste er nettsiden bedriftens ansiktet utad og det viktigste verktøyet i markedsføringen. Det er her potensielle kunder først blir kjent med bedriften og det er her de beslutter om de skal handle hos deg, eller hos din konkurrent. Det kan derfor fort bli kostbart å ha en utdatert nettside som representerer bedriften på en ugunstig måte. 

Fra Idé til virkelighet

Hvordan er det å jobbe med oss?

Vi er opptatt av at din nye nettside dekker nettopp din bedrifts behov. Vi ønsker derfor involverer deg i designprosessen. Det er tross alt du som kjenner din bedrift best. Samtidig strekker vi oss langt for å hjelpe deg å bygge den webløsningen du trenger for å realisere din visjon og dine mål.

Sammen sørger vi for skreddersydde løsninger som er tilpasset din målgruppe og merkevare. 

Hva kan du forvente?

Visste du at hele 42% av alt innhold på internett er bygget på den populære plattformen WordPress? Vi i Matrix er eksperter på WordPress og det er nesten ingen begrensninger på hva vi kan få til når det kommer til design og funksjonalitet.

Våre nettsider tar seg selvfølgelig like godt ut på både PC, nettbrett og mobil.

Hva bør du gjøre selv?

Det er fint med et flott design, men enda viktigere er det at innholdet oppleves som relevant for din målgruppe. Dine innspill er derfor avgjørende for at vi sammen skal skape et godt resultat. Så langt du har mulighet ønsker vi at du selv bidrar med tekst og bilder. Vi hjelper deg med selve optimaliseringen av bildene og teksten.

Synlighet på nett

For 74% av alle kjøp som gjøres i Norge, starter kundereisen i Google. Det hjelper med andre ord lite med en flott nettside hvis ingen vet at den eksisterer. Vi hjelper deg med synlighet, eller SEO (søkemotoroptimalisering) som det også kalles. 

Hva med vedlikehold og drift?

Du velger selv om vi skal bygge nettsiden på din eksisterende serverløsning, eller om du ønsker at vi skal ta oss av driften for deg. Vi anbefaler likevel at nettsiden driftes på vår server. På den måten kan vi garantere raske lastetider, god sikkerhet og at nettsiden alltid er oppdatert.

Alle våre nettsider inneholder

Hva koster en ny nettside?

Alle nettsider er ulike når det kommer til funksjonalitet og design. Det er derfor vanskelig å anslå nøyaktig hva nettopp din nettside vil koste. For å kunne gi et godt estimat trenger vi først å avklare ditt behov. Vi kan likevel si at vi leverer nettsider til svært konkurransedyktige priser. Vanligvis vil våre nettsider ligge et sted mellom 10.0000 og 30.000NOK eks.mva.

Kjøpshjelp

Vil du vite mer?

Vår webutvikler Anders er utdannet markedsfører ved USN. Han strekker seg langt for at du skal bli fornøyd og sørger for at din nye nettside ikke bare ser bra ut, men at den også skaper vekst for din bedrift. 

Kontakt

Fyll ut skjema, eller trykk på knappen under for å velge en tid du ønsker å bli kontaktet. Da ringer Anders deg for en hyggelig og uforpliktende prat.