Daglig leder

Høye Løvland

Daglig leder

Høye er en erfaren autorisert regnskapsfører som brenner for å bruke regnskap som gode beslutningsgrunnlag. Hans fagfelt er regnskap og lønn. Han er sjefen vår, så alt vi ikke gjør er det han som skulle ha gjort.

Support

Lisbet Sandberg

Supporter

Med 17 års erfaring fra Hogia Lønn var det et lurt trekk å headhunte Lisbet da vi tok over lønnssystemet og gjorde det til Matrix Lønn. Det er Lisbet som er den effektive og positive kvinnen du møter når du kontakter support.

Sjefsutvikler

Lars Langseth

Sjefsutvikler

Lars jobber mest med Matrix Rs, som er regnskaps- og fakturasystemet vårt. Som både programmerer og matematiker har han en herlig strukturert og analytisk innfallsvinkel på det meste i livet.

Utvikler

Fredrik Langseth

Utvikler

Neste generasjons programvare trenger neste generasjons programmerere. Fredrik jobber med skybaserte tjenester som du kommer til å få stor glede av i fremtiden. Vi gleder oss til å fortelle mer om det!

Teknisk ansvarlig

Kim Johansen

Produkteier og teknisk leder

I kategorien «langt over teknisk interessert» finner du Kim. Han er vår «gadgetfyr», og drifter alt av lisenser, datamaskiner, servere og ulike støttesystemer. Kim kjenner Matrix Rs svært godt, noe som har gitt ham rollen som produkteier.

Support

Daniel Michelsen

Supporter

Daniel har utviklet apper siden han var en neve stor. Du er i trygge hender når Daniel svarer din supportsak. Han er forresten også veldig hyggelig. Ved siden av supportarbeidet styrer han arbeidet med skybaserte løsninger.

Petri Olavi

Utvikler

Petri er en kreativ programmerer som elsker å jobbe på nye koder. Vi ansatte Petri fra Hogia Lønn, så hans arbeidsområde er først og fremst Matrix Lønn og våre nye skybaserte løsninger.

Tormod Bakke

Salg/kundeoppføling

Tormod jobber med salg og kundeoppfølging og er den som følger deg opp hvis du har lastet ned demoen vår.

Regn med oss!