Årsoppgjørssystem fra UniMicro

Årsregnskap og skattemelding

Aksjeselskaper må levere inn årsregnskap og skattemelding med et årsoppgjørssystem. Matrix har knyttet til seg UniMicro årsoppgjør, slik at du som kunde hos Matrix kan få et rimelig årsoppgjørssystem til aksjeselskaper.

UniMicro årsavslutningsprogram for aksjeselskaper

Gode veivisere

God hjelpefunksjon gjør det lett å gå gjennom årsoppgjørsprosessen.

Sjekklister

Har du husket på alt? Sjekklister hjelper deg å få med alle fradrag og unngå fallgruver.

Hent inn dataene fra regnskapsprogrammet

SAF-T import eller manuell inntasting.

Nettbasert

Aksjeselskaper

UniMicro sitt årsoppgjørssystem er laget spesielt for aksjeselskaper.

Enkeltpersonforetak (EPF)

Vi anbefaler EPF å sende inn skattemelding direkte på Skatteetaten.no uten bruk av årsoppgjørssystem.

Priser

UniMicro årsoppgjørssystem koster kr 1590
(eks mva for ett firma pr regnskapsår)

Matrix systemer AS er kun en videreformidler av denne tjenesten, uten at vi tar en eneste krone i provisjon. Vi står ikke ansvarlig for noe innhold - verken drift, support eller vedlikehold av programvaren. Support kan tilbys av vår samarbeidspartner Ajour Data AS på telefon 90830512 (pris kr 1500 pr påbegynte time).

Årsoppgjøret for 2023 er første året vi selv tar i bruk denne løsningen, og vi antar at vi vil bruke dette første året på å kjenne funksjonene godt i systemet, slik at vi på sikt kan tilby support direkte fra matrixtimebestilling.no.

Når du bestiller UniMicro årsoppgjørssystem, så etableres en avtale mellom deg og UniMicro for ett år av gangen. Neste år skal du derfor gjøre ny bestilling.

Bestilling

Du kan bestille UniMicro årsoppgjør ved å fylle ut kontaktskjemaet. Vennligst oppgi ditt navn, firmanavn, organisasjonsnummer og e-postadresse. Du vil da få opprettet løsningen, og du mottar en e-post når alt er klart til ditt bruk.

Bestillingen gjelder for ett regnskapsår av gangen og fornyes ikke automatisk. Alle bestillinger er bindende og kan ikke angres.