Hopp til innhold
Regnskapsprogram for alle!

Om Matrix Systemer AS

Matrix systemer AS retter sin drift mot små og mellomstore virksomheter i Norge, hvor vi leverer befriende enkle systemer for regnskapsføring, fakturering, lønnskjøringer, timeregistrering med mer. Vi jobber svært engasjert med videreutvikling av våre konsepter, og vi gleder oss til å presentere store nyheter for våre kunder hvert eneste år.

Brukerne av mer enn 10 000 solgte regnskaps- og fakturasystemer bekrefter at våre produkter holder meget høy kvalitet til tross for lave priser.

Flaggskipet vårt er Matrix Regnskapsprogram. Programmene videreutvikles kontinuerlig med nye funksjoner og finesser etter ønsker og i tett samarbeid med våre brukere. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du sitter på en god idé som kan gjøre hverdagen enklere for deg og andre nordmenn.

For å bli blant de første til å vite om våre nylanseringer, så bør du melde deg på våre nyhetsbrev.

Alle våre programmer er spesielt enkle i bruk og har små krav til PC'en.

Matrix så første gang dagens lys på slutten av 1980-tallet. Navnet ble til lenge før de berømte Matrix-filmene. Navnet er satt sammen av de to første bokstavene i fornavnet til gründer Trond Torjussen og hans kone Marit, tillagt en liten fiks "IX" på slutten. Dermed MATRIX. Siden oppstarte er Matrix blitt et populært økonomisystem med stadige nye funksjoner og muligheter.

Matrix Systemer as gjør Albert Einsteins ord til sine:

"Gjør ting enkelt, så enkelt som mulig, men ikke enklere! "

Matrix Systemer as har org.nr. 996 967 980