Velkommen til Matrix Webinar

Webinar Matrix

Velkommen til nettbaserte kurs hos Matrix!

Sjekk det store utvalget av Matrix sine nettbaserte kurs og eventer nedenfor. Vi gir deg en lang rekke med relevante temaer hvor du fra din egen datamaskin kan følge kurset direkte via internett, og du kan stille spørsmål underveis via chat.

De fleste kursene presenteres av Høye Løvland, daglig leder i Matrix systemer AS og autorisert regnskapsfører. Han har lang erfaring fra å drive regnskapsbyrå og programmeringstjenester, og han har en god formidlingsevne innen sine fagfelt. Vi bruker også fra tid til annen gjesteforelesere fra øverste hylle. Kursene bygger i ulik grad de ulike programvarene som Matrix leverer. Om du ikke bruker Matrix, så vil likevel mange av kursene ha allmenn stor verdi.

Stadig legges til kurs og eventer, så gjør det til en god vane å sjekke innom her med et par måneders mellomrom. Du kan også melde deg på nyhetsbrev her og få en e-post hver gang vi har lagt ut et nytt kurs.

Kursene vil bli fakturert som undervisningstjenester etter at kurset er avholdt. Du står fritt til å melde deg av påmeldte kurs helt frem til 24 timer før kurset avholdet, og da vil du ikke bli fakturert.

Sjekk kurs under og meld deg på kurs

Framtidige Webinarer

Årets kommende webinarer

Webinar for webinar oversikt

Forberedelse til årsoppgjør
Grunnleggende regnskap for foreninger


Det er ingen kommende hendelser på dette tidspunktet.

Innføring i merverdiavgift
Introkurs fakturering
Introkurs regnskap næringsdrivende
Grunnkurs i prosjektregnskap
Regnskapsbestemmelsene DFS
Innførsel-MVA
Kjøp tilgang til våre tidligere webinarer for en uke

Liker du demoen, kan du trykke på linken under demo-videoen for å kjøpe tilgang