Hopp til innhold

 

Matrix Økonomisystem - spesialtilbud til skytterlag i DFS 

Du finner neppe noe bedre egnet regnskapsprogram til skytterlag enn Matrix Økonomisystem.

 

Tilbud

Månedsleie kr 80 (mot normalt kr 100,-)

Etablering kun kr 500

Mva kommer i tillegg

 

- Et befriende enkelt regnskapsprogram til skytterlag som er rimelig og med en tilpasset kontoplan for skytterlag laget i samråd med Det Frivillige Skyttervesen. Fakturaprogram er inkludert. Kanskje dette er noe for dere også?

Et enkelt regnskaps- og faktureringsprogram som egner seg godt for skytterlag og skyttersamlag. Du kan bruke en egen kontoplan som er tilpasset for skytterlag.

Om Matrix økonomisystem

Matrix økonomisystem er et svært brukervennlig regnskapsprogram og fakturaprogram som har den funksjonaliteten man trenger, til en pris som er mye lavere enn hva du kanskje tror.

 • Oversiktlig og lett å lære
 • Egen kontoplan for skytterlag
 • Del opp aktiviteter i avdelinger - gir detaljert resultatregnskap
 • Avvikende regnskapsår går fint
 • Lettkjørt - virker på alle PC-er
 • Enkel lagerhåndtering og varesalgsstatistikk for f.eks. ammunisjon.
 • Lett å bytte kasserer - flytt program og data enkelt via minnepinne
 • Gode regnskapsrapporter, inklusive budsjett, resultat, balanse og reskontroutskrifter
 • Matrix fakturaprogram er inkludert
 • Enkelt å skrive årsoppgaver for gaver med skattefradrag
 • Kan utvides med Matrix Prosjekt, Matrix Booking og Matrix Timeregistrering.

Hvert år er Matrix med i PC Worlds test av enkle regnskapsprogrammer. Matrix kjennetegnes på rask installasjon, god support og enkel og sikker bruk. Matrix har svært godt renomè. Prøv selv å søke på Google, så kan du selv se hva folk sier om Matrix.

Les mer om Matrix økonomisystem her ->

 

Matrix fakturaprogram

Trenger du bare et fakturaprogram for fakturering, purring og lagerstyring, fordi det er andre som bokfører regnskapet? I så fall trenger du bare fakturadelen av Matrix Økonomisystem.

Les mer om Matrix fakturaprogram her ->

 

Hva sier andre skytterlag om Matrix regnskapsprogram til skytterlag?

Holmestrand og omegn skytterlag

I 1996 ble jeg valgt som kasserer for Holmestrand og omegn skytterlag. Jeg hadde ingen generell regnskapserfaring. Frem til 1996 ble regnskapene ført for hånd i ordinære regnskapsprotokoller. Styret vurderte muligheten til å føre regnskapet elektronisk gjennom et egnet regnskapsprogram.
Valget falt på Matrix Økonomisystemer. Jeg ble sittende som kasserer i 9 år og fikk etterhvert meget god erfaring med regnskapssystemet. Regnskapet var lett å sette seg inn i og det ga skytterlaget en veldig god oversikt og styring av skytterlagets økonomi samt aktiviteter. Regnskapssystemet var lett å tilpasse skytterlagets ulike samt ordinære aktiviteter som stevner, jegerskytinger osv, men også store utbygginger av baneanlegg. Skytterlaget har flere hundre medlemmer og antall bilag lå årlig på mellom 600 0g 800. Jeg erfarte også at regnskapet hadde et stort potensiale som hele tiden ble "oppdatert". Mine erfaringer viser at økonomisystemet meget enkelt kan benyttes/nyttiggjøres av ulike brukergrupper som feks. foreninger, skytterlag, bedrifter osv.
I dag benytter jeg Matrix regnskapssystem i en annen forening og har gjort det i mange år (14 år). Jeg har derfor kunnet følge Matrix,s positive og jevnlige utvikling av regnskapsprogrammet samt årlige oppdateringer. Dette, sammen med en god support, gjør at jeg trygt kan anbefale Matrix Økonomisystemer til andre skytterlag og foreninger.

Ragnar Syvertsen
Holmestrand og omegn skytterlag

Sunnmøre Skyttersamlag
Som kasserer i Sunnmøre Skyttersamlag har eg begynt å bruke Matrix regnskapsprogram til skytterlag. Det er en fryd å bruke i forhold til adminprogrammet. Har brukt dette siden Oktober 2011. Dette er et regneskapsprogram foreninger bør satse på, de har ferdig kontoplan og er veldig lett å lære. De har avvikende regneskapsår. Av meg får de rett og slett terningkast 6. Dette programmet kan eg etter mange år som kasserer anbefale til skytterlagene på de sterkeste.

Andreas Haugmo
Leder og Kasserer Sunnmøre skyttersamlag

Husk å merke bestillingen med DFS for å få rabatt på etableringskostnaden.

Dersom det er behov for å utvide programmet fra fakturaprogram til økonomisystem, så betaler du til en hver tid kun mellomlegget.

Tekniske data

Matrix er et Windows-basert regnskapsprogram til skytterlag. Kjører på alle Windoww operativsystem. Skjemoppløsningen må være minimum 1024*720 piksler.

Mac
Mange av våre kunder kjører Matrix på Mac ved hjelp av Parallells Desktop eller VMware Fusion.

Linux
Matrix kan kjøres på Linux under en Windows-emulator som for eksempel Wine. Ta kontakt med oss hvis du vil ha hjelp til å komme i gang.

Matrix fungerer på Windows operativsystem. Support- og vedlikeholdsavtale er obligatorisk så lenge man bruker Matrix. Avtalen omfatter teknisk support og programoppdateringer og faktureres forskuddsvis for 12 mnd av gangen. Mva kommer i tillegg. Se hele lisensavtalen her.