Prosjekt

Matrix Prosjekt (tilleggsmodul)

kr 50,- pr måned inkl. support og programoppdateringer

Matrix Prosjekt er en tilleggsmodul til Matrix Økonomisystem og kan altså ikke brukes som et frittstående program.

Matrix Prosjekt er en brukervennlig løsning for prosjektstyring innen bygg og anlegg og alle andre som ønsker egne regnskapsoversikter for hvert av sine satsningsområder, hver av sine selgere, aktiviteter, byggeregnskap, klientregnskap mv.

Du kan velge å rapportere flerårig, og du kan velge saldooversikter eller enkeltstående rapporter for alle aktive, passive eller avsluttede prosjekter. Du bruker Matrix Prosjekt fullt og helt fra Matrix økonomisystem. Matrix Prosjekt er utviklet over lengre tid og er godt kvalitetssikret av kyndige brukere.

Vi anbefaler alle håndverkere å benytte prosjektregnskap i sin økonomistyring på samtlige prosjekter, fordi det er svært nyttig for å kvalitetssikre inntekter og kostnader, samt at man lærer av erfaringene som prosjektet har gitt. Bokføringen i Matrix prosjekt gjøres ved at man legger inn prosjektnummer ved den ordinære bilagsføringen, og det er derfor lite ressurskrevende.

Matrix Prosjekt er en tilleggsmodul til Matrix Økonomisystem, og kan derfor ikke benyttes alene eller kun sammen med Matrix fakturaprogram.

Nedenfor ser du skjermbilder av Matrix Prosjekt. Alle rapporter kan også skrives ut til skriver, pdf, e-post og Excel.

Bruk Matrix Prosjekt gratis i 30 dager

Hvis du er eksisterende Matrix-kunde, så kan du gi beskjed til oss på mail eller telefon, så sender vi deg en lisensnøkkel som gir deg gratis bruk av Matrix Prosjekt i 30 dager. 

Skjermbilder:

 

Start 30 dagers gratis abonnement