Booking

Matrix Booking

Matrix Booking, kr 50,- pr måned.

Du trenger Matrix Fakturaprogram eller Matrix Økonomisystem for å bruke Matrix Booking.

Se stort bilde

Matrix Booking er for deg som leier ut hytter, maskiner, konsulenter osv. på døgnbasis. Eller hva med hundepass? Du har full kontroll over reservasjoner, oppfølging, faktureringer, utestående for hver av utleieenhetene dine. Et uvurderlig system for utleiere!

Alle belagte dager er farget og har initialene til leietager. Grønne dager er fakturert og siste booking har lysere gulfarge.

  • Full kontroll på reservasjoner
  • Integrert fakturaprogram
  • Enkel og oversiktelig!

Avtalevilkår og tekniske data

Hvis du allerede har Matrix Fakturaprogram eller Matrix Økonomisystem, så kan du kontakte Matrix for å få en gratis tidsbegrenset lisenskode for Matrix Booking.

Bruk Matrix på flere PC-er!

Du kan med enkle løsninger sette opp Matrix til å kunne fungere fra flere datamaskiner. Noen løsninger er faktisk helt gratis og fungerer bra for mange. Les den utfyllende artikkelen: Bruk Matrix på flere PC-er.

Hva sier kunder?

Haaland Liftutleie hadde en god fakturaløsning, men det selskapet hadde ikke noe bookingprogram. Etter å ha lett på nettet fant jeg Matrix. De hadde løsningene for oss med booking og integrert fakturaløsning. Enkelt system og forstå og bruke. Alltid blide, rask service med medarbeidere som er løsningsorientert.

Vi angrer ikke - du vil garantert like systemene.

Se flere referanser her.

 

Start 30 dagers gratis abonnement