FORGOT YOUR DETAILS?

Feil 404, siden finnes ikke

 

Auda, du har kommet til en side som for tiden ikke finnes.

Dette skyldes at vi har fått nye websider, og flere gamle linker kanskje ikke fungerer på samme måte da vi har modernisert mange elementer for å følge med tiden.
Du finner under her dem viktigste linkene, og ellers kan også trykke på Matrix logoen øverst på siden og komme til forsiden vår.

R

REGNSKAPSPROGRAM

Matrix Økonomisystem er et befriende enkelt regnskaps- og faktureringsprogram som passer for alle slags virksomheter - både næringsdrivende, aksjeselskap, foreninger mv.

Trykk her for å lese mer

F

FAKTURAPROGRAM

Skriv fakturaer, kreditnotaer, kontantnotaer, tilbud, ordrebekreftelse, purringer og mer. Fakturaer kan skrives på norsk og engelsk i alle valutaer, og det er enkelt å sende på e-post. Du kan sende elektroniske fakturaer (EHF-faktura) fra Matrix.

Trykk her for å lese mer

L

LØNNSPROGRAM

Med Hogia Lønn har du god kontroll på lønnskjøringene. Fra de minste organisasjoner til de største firmaer. Fra de enkleste behov til de mest avanserte.

Trykk her for å lese mer

B

BOOKING

Matrix Booking er for deg som leier ut hytter, maskiner, konsulenter osv. på døgnbasis. Eller hva med hundepass? Du har full kontroll over reservasjoner, oppfølging, faktureringer, utestående for hver av utleieenhetene dine. Et uvurderlig system for utleiere!

Trykk her for å lese mer

P

PROSJEKT

Matrix Prosjekt er en brukervennlig løsning for prosjektstyring innen bygg og anlegg og alle andre som ønsker egne regnskapsoversikter for hvert av sine satsningsområder, hver av sine selgere, aktiviteter, byggeregnskap, klientregnskap mv.

Trykk her for å lese mer

T

TIMEREGISTRERING

Matrix Timeregistrering er enkelt og raskt i bruk! Matrix Timeregistrering brukes til enkel registrering av timer pr ansatt fordelt på kundene og aktuelle arbeidsoppgaver og saker.

Trykk her for å lese mer

Vår hjelpedatabase og spørsmål/svar

Her vil du kunne finne dem fleste veiledninger, og hjelp, spørsmål/svar

 

http://hjelp.matrix.no/

TOP